zondag 25 februari 2024

Geen Zwarte Cross in 2020

De 24ste editie van festival de Zwarte Cross zal komende zomer geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Dat maakt de organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, vandaag bekend al wisten we dat eigenlijk gisteren al na de persconferentie van Rutte.

In een online publicatie naar haar bezoekers schrijft de organisatie onder andere het volgende: “ Achter de schermen gingen wij er al wel voorzichtig vanuit, net als jullie waarschijnlijk, maar toch is het werkelijk verschrikkelijk spijtig…”

De Zwarte Cross 2020 was volledig uitverkocht en dat betekent dat de organisatie 220.000 bezoekers verwachtte te verwelkomen in Lichtenvoorde. Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Zwarte Cross 2021. Deze zal plaatsvinden van 15 t/m 18 juli. Mochten festivalgangers om wat voor reden dan ook hun kaarten willen inleveren dan is dit ook mogelijk van 2 juni t/m 30 juni.

Welke geplande programmaonderdelen en optredens verplaatst kunnen worden naar volgend jaar wordt de komende periode onderzocht.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen