Geheel nieuwe speelfiets van Ducati

Ken je Meccano nog? Dat – stervensdure – technische speelgoed, waar je zelf alles mee kon bouwen? Nou, zij komen nu in samenwerking met Ducati met een Meccano Ducati Monster.

Probleem met dergelijk speelgoed is altijd dat het model best wel van formaat moet zijn, wil het herkenbaar zijn als – in dit geval – een Ducati Monster 1200 S. Maar wanneer je er een originele persfoto naast houdt, dan vallen toch wel aardig wat gelijkenissen te bemerken tussen de twee, behalve dat de S-versie van de Monster 1200 ook nog een gouden Öhlins-voorvork heeft, dus het is dan eerder een gewone Monster 1200. Maar de enkelzijdige achterbrug, de dubbele uitlaatdempers… het klopt aardig!

Maar voor, de kit en de echte motor lijken dan wel niet als twee druppels water op elkaar, maar je houdt met de Mecanno Monster 1200 S liefst 18255,12 euro in je zak ten opzichte van de daadwerkelijke Ducati Monster S. Dat maakt hem met 34,88 euro opeens zo duur niet meer.

Al moet je met de Meccano Monster S wel echt oprecht vrezen voor opmerkingen over dat je er zelf gereedschap voor nodig hebt… gelukkig krijg je dat er wel bij!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?