13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nerons Benelux op de fles

Motorkleding en -accessoire-importeur Nerons Benelux BV uit Almere is niet meer. Het bedrijf werd vorige week door de rechtbank van Midden-Nederland failliet verklaard.

De partijen die Nerons vertegenwoordigde zijn al grotendeels verdeeld over concullega importeurfirma’s IGM Trading uit Hengelo, Hoco Parts uit Barneveld en het Zwitserse MotoChic. 

Nerons voerde de merken NOLAN, X-Lite, GREX, IXS, Stylmartin, Daytona, NRC, Draggin en Promojeans. Van die negen merknamen zijn inmiddels zeven stuks thuisgebracht bij anderen. Enkel NRC – (zonne)brillen – en Promojeans zijn met de insolventie van Nerons nog zonder vertegenwoordiger.

Het importeurschap van de helmmerken van de Nolan Group (NOLAN, X-Lite en GREX) komen onder Hoco Parts, IGM Trading neemt de vertegenwoordiging van laarzenmerk Stylmartin op zich en IXS, Draggin en Daytona gaan naar MotoChic.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen