Nerons Benelux op de fles

Motorkleding en -accessoire-importeur Nerons Benelux BV uit Almere is niet meer. Het bedrijf werd vorige week door de rechtbank van Midden-Nederland failliet verklaard.

De partijen die Nerons vertegenwoordigde zijn al grotendeels verdeeld over concullega importeurfirma’s IGM Trading uit Hengelo, Hoco Parts uit Barneveld en het Zwitserse MotoChic. 

Nerons voerde de merken NOLAN, X-Lite, GREX, IXS, Stylmartin, Daytona, NRC, Draggin en Promojeans. Van die negen merknamen zijn inmiddels zeven stuks thuisgebracht bij anderen. Enkel NRC – (zonne)brillen – en Promojeans zijn met de insolventie van Nerons nog zonder vertegenwoordiger.

Het importeurschap van de helmmerken van de Nolan Group (NOLAN, X-Lite en GREX) komen onder Hoco Parts, IGM Trading neemt de vertegenwoordiging van laarzenmerk Stylmartin op zich en IXS, Draggin en Daytona gaan naar MotoChic.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.