Geld terug-garantie bij TomTom

TomTom is zeker van z’n zaak. Zo zeker zelfs dat ze met een geld terug-garantie komen op de aankoop van de nieuwe TomTom RIDER. Mocht je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden zijn over de RIDER, dan geeft TomTom je geld terug. Deze actie geldt tot 30 juni 2013, exclusief bij de motorspeciaalzaak.

De nieuwe RIDER is speciaal ontworpen voor motorrijders, mede dankzij de feedback die TomTom heeft ontvangen van motorrijders. Kijk voor meer informatie en de volledige voorwaarden op www.motor-navigatie.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.