Pas op voor slecht asfalt

De ANWB verwacht dat ondanks de aanhoudende koude, motorliefhebbers langzaam maar zeker hun motor uit de stalling zullen halen. Let echter even heel goed op! Door de vele temperatuurschommelingen van de afgelopen winter is er meer vorstschade aan de weg dan andere jaren.

Ook Rijkswaterstaat bevestigt de toename van het aantal vorstschadegevallen en vraagt  weggebruikers om de beschadigingen aan het wegdek zo snel mogelijk te melden. Dat kan op het gratis telefoonnummer 0800 – 8002.

Door de aanhoudende vorst hebben de wegbeheerders niet voldoende de kans gekregen om alle gaten, scheuren en opengevallen naden in het asfalt direct te repareren. Voor de ANWB alle reden om motorrijders op te roepen voorzichtig aan te doen en de tijd te nemen de motor met het goede rijgevoel weer geheel onder controle te krijgen.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.