vrijdag 29 maart 2024

Pas op voor slecht asfalt

De ANWB verwacht dat ondanks de aanhoudende koude, motorliefhebbers langzaam maar zeker hun motor uit de stalling zullen halen. Let echter even heel goed op! Door de vele temperatuurschommelingen van de afgelopen winter is er meer vorstschade aan de weg dan andere jaren.

Ook Rijkswaterstaat bevestigt de toename van het aantal vorstschadegevallen en vraagt  weggebruikers om de beschadigingen aan het wegdek zo snel mogelijk te melden. Dat kan op het gratis telefoonnummer 0800 – 8002.

Door de aanhoudende vorst hebben de wegbeheerders niet voldoende de kans gekregen om alle gaten, scheuren en opengevallen naden in het asfalt direct te repareren. Voor de ANWB alle reden om motorrijders op te roepen voorzichtig aan te doen en de tijd te nemen de motor met het goede rijgevoel weer geheel onder controle te krijgen.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen