dinsdag 18 juni 2024

Gemaskerde dieven proberen motor te stelen; dappere omstanders grijpen in

In een schokkend incident in Bristol probeerden drie gemaskerde dieven gewapend met hamers een motor te stelen in een sjiek gedeelte van de stad. De dieven sloegen herhaaldelijk op het motorslot in hun poging om het te breken. Dappere omstanders in Berkeley Square in Clifton kwamen tussenbeide. Een vrouw confronteerde de groep, waarna één dief leek te willen vertrekken. Echter, een andere dief greep de hamer opnieuw en probeerde het slot te breken. Deze werd weggejaagd door een man met een brandblusser. De dieven ontvluchtten de plek op een motor zonder kentekenplaat richting Clifton Triangle. Het moment van de poging tot diefstal is onduidelijk, maar een video ervan ging viral op sociale media, met meer dan 584.000 views. Veel gebruikers bekritiseerden de dieven en prezen de moedige omstanders. Oud-rechercheur Peter Bleksley reageerde nostalgisch op de video. Anderen maakten opmerkingen over de kwaliteit van het slot en de actie van de man met de brandblusser. Het incident doet denken aan een ander recente diefstal.

Bron + Beelden: Daily Mail

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen