Geslaagd voor Euro5: 2021 BMW G310GS

Ook de kleinste Adventure uit de stal van München is geslaagd voor z’n Euro5-diploma. Behalve talrijke esthetische detailwijzigingen, blaast ook de G310GS een toontje mee op de 40e verjaardag van de R100GS.

De kleine GS werd voor het eerst gepresenteerd in 2016 en wordt nu geactualiseerd met het oog op 2021. Om het nieuwe model samen te vatten: de nieuwe G 310 GS is voorzien van een Euro 5-goedgekeurd blok, een antislipkoppeling en een bekrachtigde koppeling, een nieuw carter, een nieuwe LED-koplamp en nieuwe richtingaanwijzers, en instelbare hendels.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?