vrijdag 24 maart 2023

Geslaagde teampresentatie Team Streuer

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Vrijdagavond vond in Grolloo de teampresentatie van team Streuer plaats. Het team werd hierbij gepresenteerd aan de pers en aan de sponsoren.  Het team is er wederom in geslaagd om het budget rond te krijgen. Dit is gelukt doordat de meeste bestaande sponsoren blijven ondersteunen en doordat er enkele nieuwe sponsoren zijn aangetrokken. Coureur Bennie Streuer en passagier Geert Koerts gaan dit jaar de Nederlandse eer hoog houden tijdens het wereldkampioenschap voor de zijspannen. De focus, voor dit jaar, ligt bij het Drentse team geheel op het WK. Nederlands kampioen worden is hierdoor in 2014 hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk. Dit komt doordat er diverse NK- en WK-wedstrijden samenvallen.

Team Streuer legt de lat dit jaar wederom hoger. De doelstelling is een top 5 klassering in de WK-eindstand. Aangezien er onder andere maar liefst 4 ex-wereldkampioen aan de start verschijnen mag het duidelijk zijn dat dit zeer ambitieus is. Stilletjes wordt er zelfs gehoopt op een eerste WK-podium. Gedurende de afgelopen winterperiode heeft het team niet stilgezeten. De fysieke gesteldheid van zoal Bennie als Geert zijn goed bijgehouden. Tevens is de nodige zorg aan het zijspan besteed. Het oliesysteem dat vorig jaar voor zoveel problemen gezorgd heeft is volledig vernieuwd. Hierbij zijn alle minpunten van het vorige systeem verbeterd. Tevens is het koelsysteem veranderd en is de zitpositie van Bennie naar voren gebracht om meer grip aan de voorzijde van het span te krijgen. Er zijn al een aantal testen uitgevoerd en hetgeen lijkt te functioneren.

Aankomend weekend staat de eerste WK-wedstrijd op de kalender. Deze zal worden verreden op het Spaanse Aragon circuit.   

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image