Geslaagde TT Vriendendag

De jaarlijkse bijeenkomst voor vrienden van het TT Circuit was met 300 bezoekers een succes. De organisatie vrienden TT Circuit Assen heeft de laatste jaren forse groei meegemaakt. In 2014 waren er 7500 vrienden, dit weekend verwelkomde de organisatie de 10.000 ste vriend. De Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen is opgericht in 2008 en stelt zich ten doel de belangen van de gebruikers en vrienden van het circuit te behartigen.

De 10.000ste vriend was Yvonne Blomsma die door haar partner John Hartlief (zie foto) werd aangemeld. Deze laatste wierf eerder al 90 andere vrienden. Hij deed dit door zijn 2700 Facebookvrienden op te roepen om vriend van het TT Circuit te worden. “Op Facebook heb ik geprobeerd zoveel mogelijk mensen te bewegen Vriend te worden. Toen ik er negentig had ben ik gestopt, maar nu ga ik zeker door.”

De directie van het TT Circuit besloot hen hierop een VIP-arrangement voor de TT van 2017 aan te bieden. “Geweldig! Ik kom al sinds 1981 bij de TT, maar om als VIP naar de TT te mogen is prachtig. Ik ben geboren en getogen in Assen en dan krijg je vanzelf iets van de TT mee. Ik ging vroeger met mijn vader naar de baan.”

Foto: Bert van Dalen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.