MXGP kalender 2017 bekend

De internationale motorbond FIM heeft de kalender voor 2017 van de MXGP en de MX2 bekend gemaakt. Daarop staat weer de Grand Prix op het Eurocircuit van Valkenswaard. Het circuit van Assen blijft ook op de kalender, waardoor er in 2017 twee Nederlandse rondes zijn. Indonesië is nieuw op de kalender, Thailand valt af. Daarnaast is de GP van Rusland in Orlyonok ook nieuw. Terug van weggeweest zijn de circuits van Agueda in Portugal en die van Baldasserona in San Marino. Het crossseizoen wordt weer bezegeld met de MX des Nations, dit keer in Engeland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.