Gespot: de nieuwe Kawasaki Versys 1000

Gespot door Motomag.com: de Versys 1000. Productierijp en al, dus zal -ie hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar door Kawasaki gepresenteerd worden.

En wat zien we voor nieuws? Allereerst natuurlijk de styling. Scherper en strakker. Zoals we het neusje nu schuin van achteren kunnen zien, lijkt de neus van de Z1000SX als inspiratiebron te zijn gebruikt. We zien ook dat kofferrekken ontbreken, zoals die wel op de huidige Versys als steiggerrek dienen. Een geïntegreerd systeem dus, en dat is een vooruitgang.

En verder? Dat is en blijft gissen. Reken maar op fijnafstelling van het motorblok, een vitamine-injectie voor de elektronica en meer sportievere vering. Althans, dat is wat wij verwachten…

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?