donderdag 28 maart 2024

Gespot: de nieuwe Kawasaki Versys 1000

Gespot door Motomag.com: de Versys 1000. Productierijp en al, dus zal -ie hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar door Kawasaki gepresenteerd worden.

En wat zien we voor nieuws? Allereerst natuurlijk de styling. Scherper en strakker. Zoals we het neusje nu schuin van achteren kunnen zien, lijkt de neus van de Z1000SX als inspiratiebron te zijn gebruikt. We zien ook dat kofferrekken ontbreken, zoals die wel op de huidige Versys als steiggerrek dienen. Een geïntegreerd systeem dus, en dat is een vooruitgang.

En verder? Dat is en blijft gissen. Reken maar op fijnafstelling van het motorblok, een vitamine-injectie voor de elektronica en meer sportievere vering. Althans, dat is wat wij verwachten…

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen