Kawasaki H2: overtreffende trap

Kawasaki heeft zonet een nieuw filmpje vrijgegeven waarin een silhouet van de Ninja H2 te zien is. Het geluid hoorden we hier al, waarna we concludeerden dat er zeker een supercharger voor extra vermogen zorgt.

Uit onderstaand filmpje kunnen we concluderen dat de H2 een opvolger van de ZZR1400 is. Het motorblok kan kleiner zijn, maar aan de gemonteerde slicks te zien hebben we wel met een echte sportmotor te maken. Geruchten over een middenklasser toermotorfiets met supercharger kunnen hierdoor de prullenbak in.

Verder wachten we rustig af tot de Intermot, waar Kawasaki de H2 in z’n geheel zal onthullen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?