Gestolen motor opgespoord via GPS

De politie heeft zondagmiddag een 22-jarige man uit Wormer aangehouden omdat hij een gestolen motor in zijn schuur had staan. De motor was een nacht eerder gejat maar gelukkig uitgerust met GPS. De eigenaar spoorde de motor op dankzij het GPS-systeem en belde natuurlijk direct de politie.

Agenten hielden vervolgens de 22-jarige bewoner aan. De motor stond daadwerkelijk in de schuur en stond ook als gestolen geregistreerd. Voorlopig is de motorfiets in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Wat er verder met hem gaat gebeuren is niet duidelijk.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.