Gestolen motor voor goed doel terecht!

Begin juni werd uit een pakhuis aan de Melkstraat te Gorinchem een motorfiets gestolen die bestemd was voor het goede doel. De motor zou met een team naar Gambia rijden om daar vervolgens gedoneerd te worden aan artsen. Vooral gezien het goede doel was de teleurstelling bij de eigenaar, Mike Philippens en zijn medereizigers van Team LBS Dakar, er groot.

Nóg groter was de verbazing en opluchting toen er een telefoontje van de politie kwam dat de motor weer was teruggevonden! Blijkbaar waren de dieven door de media-aandacht bang geworden voor herkenning en hebben de motor gedumpt in een brandgang in de Lingewijk. Een oplettende buurtbewoner heeft de politie gebeld, die de motor direct herkenden.

Gelukkig was de motor onbeschadigd, alleen de accu was leeg. De voorbereidingen voor de tocht in oktober kunnen voorlopig weer doorgaan. Alle informatie omtrend deze tocht vindt u op de website van het team: www.teamlbsdakar.nl.

Bron: destadgorinchem.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.