zaterdag 22 juni 2024

Gestolen motor voor goed doel terecht!

Begin juni werd uit een pakhuis aan de Melkstraat te Gorinchem een motorfiets gestolen die bestemd was voor het goede doel. De motor zou met een team naar Gambia rijden om daar vervolgens gedoneerd te worden aan artsen. Vooral gezien het goede doel was de teleurstelling bij de eigenaar, Mike Philippens en zijn medereizigers van Team LBS Dakar, er groot.

Nóg groter was de verbazing en opluchting toen er een telefoontje van de politie kwam dat de motor weer was teruggevonden! Blijkbaar waren de dieven door de media-aandacht bang geworden voor herkenning en hebben de motor gedumpt in een brandgang in de Lingewijk. Een oplettende buurtbewoner heeft de politie gebeld, die de motor direct herkenden.

Gelukkig was de motor onbeschadigd, alleen de accu was leeg. De voorbereidingen voor de tocht in oktober kunnen voorlopig weer doorgaan. Alle informatie omtrend deze tocht vindt u op de website van het team: www.teamlbsdakar.nl.

Bron: destadgorinchem.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen