MAG klaagt over taks

Bijna ongemerkt zijn wij de afgelopen jaren steeds meer wegenbelasting gaan betalen. De MAG verzet zich fel tegen deze verhoging, maar krijgt bij de regering nauwelijks gehoor. “Tot 2007 hoefden motorrijders maar de helft van de motorrijtuigenbelasting te betalen. De redenering was dat motorrijders erg weinig kilometers maken en vaak de motor alleen maar in de zomer gebruiken. Daarom meldden ze de motor in het najaar af, betaalden daardoor geen belasting meer en meldden de motor in het voorjaar weer aan”, stelt MAG-voorzitter Nico Perk. Maar na 2007 ging het helemaal mis… Lees verder

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.