dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MAG klaagt over taks

Bijna ongemerkt zijn wij de afgelopen jaren steeds meer wegenbelasting gaan betalen. De MAG verzet zich fel tegen deze verhoging, maar krijgt bij de regering nauwelijks gehoor. “Tot 2007 hoefden motorrijders maar de helft van de motorrijtuigenbelasting te betalen. De redenering was dat motorrijders erg weinig kilometers maken en vaak de motor alleen maar in de zomer gebruiken. Daarom meldden ze de motor in het najaar af, betaalden daardoor geen belasting meer en meldden de motor in het voorjaar weer aan”, stelt MAG-voorzitter Nico Perk. Maar na 2007 ging het helemaal mis… Lees verder

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen