maandag 11 december 2023

Getunede horloges van Seiko

Ook wij motorrijders zijn graag bij de tijd. Komt het volgende even mooi uit…. Sportura, Seiko’s sportiefste Elite-serie, is voor komend najaar ingrijpend getuned. De horloges zijn uitgerust met nog accuratere en krachtigere chronograaf-kalibers, zeg maar het kloppend hart van ieder horloge.

Bovendien is de vormgeving aanzienlijk verbeterd, waardoor de knoppen makkelijk te bedienen zijn. De constructie van de nieuwe Sportura’s is ijzersterk, aldus de Japanse fabrikant. De chronografen zijn tot honderd meter waterbestendig en daardoor ‘winterhard’.

En dat wil zeggen dat ze ook écht waterdicht zijn bij pittige kou, iets wat niet van alle horloges gezegd kan worden. Ook goed om te weten, het gebruikte saffierglas garandeert tot in lengte van jaren een krasvrij uitzicht op de wijzerplaat.

Beide horloges kosten 495 euro per stuk. Meer informatie www.seiko.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen