vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Getunede horloges van Seiko

Ook wij motorrijders zijn graag bij de tijd. Komt het volgende even mooi uit…. Sportura, Seiko’s sportiefste Elite-serie, is voor komend najaar ingrijpend getuned. De horloges zijn uitgerust met nog accuratere en krachtigere chronograaf-kalibers, zeg maar het kloppend hart van ieder horloge.

Bovendien is de vormgeving aanzienlijk verbeterd, waardoor de knoppen makkelijk te bedienen zijn. De constructie van de nieuwe Sportura’s is ijzersterk, aldus de Japanse fabrikant. De chronografen zijn tot honderd meter waterbestendig en daardoor ‘winterhard’.

En dat wil zeggen dat ze ook écht waterdicht zijn bij pittige kou, iets wat niet van alle horloges gezegd kan worden. Ook goed om te weten, het gebruikte saffierglas garandeert tot in lengte van jaren een krasvrij uitzicht op de wijzerplaat.

Beide horloges kosten 495 euro per stuk. Meer informatie www.seiko.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen