Getunede horloges van Seiko

Ook wij motorrijders zijn graag bij de tijd. Komt het volgende even mooi uit…. Sportura, Seiko’s sportiefste Elite-serie, is voor komend najaar ingrijpend getuned. De horloges zijn uitgerust met nog accuratere en krachtigere chronograaf-kalibers, zeg maar het kloppend hart van ieder horloge.

Bovendien is de vormgeving aanzienlijk verbeterd, waardoor de knoppen makkelijk te bedienen zijn. De constructie van de nieuwe Sportura’s is ijzersterk, aldus de Japanse fabrikant. De chronografen zijn tot honderd meter waterbestendig en daardoor ‘winterhard’.

En dat wil zeggen dat ze ook écht waterdicht zijn bij pittige kou, iets wat niet van alle horloges gezegd kan worden. Ook goed om te weten, het gebruikte saffierglas garandeert tot in lengte van jaren een krasvrij uitzicht op de wijzerplaat.

Beide horloges kosten 495 euro per stuk. Meer informatie www.seiko.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.