dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gevaar voor gladheid

Lokale mist en bevriezing kunnen het vanavond, vannacht en maandagmorgen vroeg verraderlijk glad maken op de Nederlandse wegen. Dit slechte nieuws meldt De Telegraaf. Tegen de avond dalen de temperaturen snel en vormt zich op uitgebreide schaal mist.

Bij lichte vorst tot min 3 graden kunnen wegen gemakkelijk opvriezen. Morgenvroeg is er eenzelfde situatie en is het glad en mistig. De ochtendspits kan er behoorlijke hinder van ondervinden. Op veel plaatsen wordt het wit door mist en rijp. Pas tegen de middag lopen de temperaturen maandag een paar graden op.

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen