Gevaar voor gladheid

Lokale mist en bevriezing kunnen het vanavond, vannacht en maandagmorgen vroeg verraderlijk glad maken op de Nederlandse wegen. Dit slechte nieuws meldt De Telegraaf. Tegen de avond dalen de temperaturen snel en vormt zich op uitgebreide schaal mist.

Bij lichte vorst tot min 3 graden kunnen wegen gemakkelijk opvriezen. Morgenvroeg is er eenzelfde situatie en is het glad en mistig. De ochtendspits kan er behoorlijke hinder van ondervinden. Op veel plaatsen wordt het wit door mist en rijp. Pas tegen de middag lopen de temperaturen maandag een paar graden op.

Foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.