Gezinsuitbreiding voor Stoner

Adriana, de vrouw van Casey Stoner, is zwanger. Papa Casey heeft nu al een beetje last van overbezorgdheid. Eerder heeft de wereldkampioen van 2007 namelijk aangegeven niet in Motegi te rijden, wat de uitslag van het onderzoeksrapport ook zou zijn. Nu snappen wij waarom hij dit besluit had genomen, alles voor de veiligheid voor zijn aanstaande gezin, natuurlijk!

Inmiddels heeft de Repsol Honda Team-rijder zijn uitspraak over het boycotten van de race in Japan deels teruggenomen. Casey heeft zelfs samen met zijn teamgenoten limited edition T-shirts verkocht voor het herstel van Japan. De opbrengst van die speciale shirts zal namelijk aan Japan worden gedoneerd.

Of de aanstaande vader definitief niet deelneemt aan de MotoGP-race in Motegi is nog niet helemaal zeker. Laten we de Honda-coureur eerst maar even de tijd gunnen om te wennen aan het feit dat hij straks papa is. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.