donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gezinsuitbreiding voor Stoner

Adriana, de vrouw van Casey Stoner, is zwanger. Papa Casey heeft nu al een beetje last van overbezorgdheid. Eerder heeft de wereldkampioen van 2007 namelijk aangegeven niet in Motegi te rijden, wat de uitslag van het onderzoeksrapport ook zou zijn. Nu snappen wij waarom hij dit besluit had genomen, alles voor de veiligheid voor zijn aanstaande gezin, natuurlijk!

Inmiddels heeft de Repsol Honda Team-rijder zijn uitspraak over het boycotten van de race in Japan deels teruggenomen. Casey heeft zelfs samen met zijn teamgenoten limited edition T-shirts verkocht voor het herstel van Japan. De opbrengst van die speciale shirts zal namelijk aan Japan worden gedoneerd.

Of de aanstaande vader definitief niet deelneemt aan de MotoGP-race in Motegi is nog niet helemaal zeker. Laten we de Honda-coureur eerst maar even de tijd gunnen om te wennen aan het feit dat hij straks papa is. 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelBig Rivers ontvangt award
Volgend artikelVacature MON

Gerelateerde artikelen