maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vacature MON

Als manager bondsbureau ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het bondsbureau, de beleidsvoorbereidende en uitvoerende organisatie van Motorsport Organisatie Nederland.

Bedrijfsprofiel:
Motorsport Organisatie Nederland is aangesloten bij de International Motor Bike Association (IMBA). De MON, de motorsportbond van Nederland, is sinds 1970 actief als belangenbehartiger voor de motorsport. Er zijn momenteel 85 verenigingen en acht takken van motorsport bij de organisatie aangesloten: motorcross, off-road, supermoto, grasbaan, classic racing, electric Moto Cross, scooterraces en brommersprints. Binnen MON is het bestuur verantwoordelijk voor het beleid. Het bondsbureau is de beleidsvoorbereidende en -uitvoerende organisatie. Op het bondsbureau zijn achht beroepskrachten werkzaam. Daarnaast speelt een grote groep vrijwilligers een belangrijke rol bij de uitvoering van activiteiten.

De belangrijkste doelstelling van de MON is een vitale, landelijke motorsportorganisatie voor breedtesport te zijn. Daarin staat centraal dat de sport op een betaalbare en veilige wijze blijvend kan worden beoefend binnen de geldende nationale en internationale regelgeving.

Kerntaken:
•    Leiding geven aan de bureaumedewerkers.
•    Het adviseren van besturen bij het ontwikkelen van beleidsplannen en de uitvoering daarvan.
•    Ondersteunen van verenigingen bij het ontwikkelen en/of legaliseren van sportaccommodaties, inclusief de contacten met diversen overheden.
•    Begeleiden van juridische- en verzekeringskwesties en het afhandelen daarvan.

Functie eisen:
De persoon (m/v) die we zoeken heeft een hbo-opleiding of denk- en werkvermogen op hbo-niveau. Treedt professioneel naar buiten, heeft goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, heeft een solide financieel besef en is bereidt ook buiten reguliere werktijden te werken.
Affiniteit met de motorsport, natuur, milieu, het verenigingsleven en het werken met vrijwilligers. Ervaring in een soortgelijke functie strekt tot aanbeveling.  

Persoonlijkheidsprofiel:
•    Krachtig, slagvaardig en doelgericht.
•    Communicatief en tactisch.
•    Dienstbaar en empatisch.
•    Stressbestendig.
•    Analytisch, objectief en strategisch.

Aanbod:
De MON biedt een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen ontplooiing en initiatieven in een voortdurend veranderende motorsport. De manager bondsbureau wordt intern ondersteund door een enthousiast en gemotiveerd team.

Wij bieden een salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie en de ervaring van de kandidaat. Van toepassing is de CAO van de WOS (werkgeversorganisatie in de sport). Het betreft een fulltime functie, die niet 'nine to five' is. Vergaderingen en activiteiten vinden regelmatig plaats in de avonduren en het weekend. Een psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Schriftelijke sollicitaties met cv kunnen tot 1 september 2011 worden gestuurd naar Motorsport Organisatie Nederland, t.a.v. het bestuur MON, per adres postbus 175, 5430 AD Cuijk.

Meer informatie vind je op www.motorsportorganisatienederland.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen