maandag 29 mei 2023

Gezocht > Classic racers

Met wegracemotoren uit de periode van 1949 tot en met 1979 die zowel stilstaand als rijdend aan het publiek worden getoond,  zet het Classic Motorcycle Demo Team een klassieke raceshow neer van het allerhoogste niveau. Ruimte voor geschiedvervalsing is er absoluut niet. Het motorenbestand bestaat uit vroegere fabrieksracers, semi-fabrieksracers en productieracers. Ook zijn er diverse (replica's van) eigenbouw-racers van vroegere constructeurs en coureurs. Met strenge selectiecriteria wordt authenticiteit binnen het team zorgvuldig gewaarborgd, met als gevolg dat het CMDT als een rijdend museum gezien mag worden, compleet met geur, kleur en geluid.

Het team wil graag uitbreiding door middel van originele racemotoren om bij alle demo's voldoende rijders aan de start te hebben met een goede variatie van verschillende merken en types (van de 250 en 350cc. tweecylinder Yamaha's  zijn er op dit moment genoeg). Spreekt dit je aan, heb je een originele racer of ben je bereid er eentje te bouwen die correct is tot op het laatste oogje aan het frame, kijk dan eens op www.classic-motorcycle-demo-team.nl. Je kunt ook contact opnemen met de teamcoördinator Klaas Tjassens, Dorpsstraat 11, 9482 PA Tynaarlo, tel: 0592 – 54 27 38, e-mail: info@classicgp.nl.

Foto: Guus van Goethem

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image