Film > Snel verslag van Macau GP

Je hebt de TT op het eiland Man, maar aan de andere kant van de wereld is de aandacht vooral gevestigd op de GP van Macau, die afgelopen weekend verreden werd. Op dit eiland wordt elk jaar geracet op een stratencircuit dat je nu al p*** in de broek oplevert.

Echter niet bij Horst Saiger. Deze Oostenrijker stuurde zijn Kawasaki naar een zeer verdienstelijke vijfde plek Michael Rutter (foto) won overigens voor de achtste keer de Macau GP. Nederlander Branko Srdanov maakte zijn racedebuut en werd dertiende.

Niet zoveel tijd? Hier de niet-onboard samenvatting

Foto: Organisatie Macau GP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.