Gezocht! Hoe gaan motorzaken om met de corona-regels?

Die anderhalve meter-maatregel zal voor de meeste motorzaken waarschijnlijk niet eens een echt groot probleem opleveren, maar er blijven helaas genoeg andere uitdagingen over. Wij van MotorNL zijn daarom erg benieuwd hoe motorzaken precies omgaan met de strikte regels waar we nu allemaal mee te maken hebben. Daarom deze speciale foto-oproep. Of je nu eigenaar, monteur of klant bent, maakt hierbij niets uit, zolang je maar in beeld brengt wat er gedaan wordt om binnen de regels van het RIVM open te mogen zijn. Als je er ook nog een paar regels uitleg bijzet en uiteraard de naam en locatie van de motorzaak, zijn wij helemaal gelukkig.

Je kunt je bijdrage sturen naar redactie@motor.nl onder vermelding van ‘Motorzaak’.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?