woensdag 27 september 2023

Gezocht: Lifehacks voor je motorvakantie

Nee, natuurlijk vergeet je geen tandenborstel of frisse onderbroeken als je een paar dagen of weken met de motor op pad gaat. En anders koop je ze gewoon ter plekke. Ingewikkelder wordt het als je na een wolkbreuk in de Alpen erachter komt dat je paspoort precies in dat ene jaszakje zat, dat niet waterdicht is en dat je ook nog vergeten bent er een plasticzakje om heen te doen. Dat wordt gezeur in het hotel! Gezeur dat je had kunnen voorkomen…

Omdat dit waarschijnlijk de eerste zomer in drie jaar wordt waarin we weer echt op pad kunnen, zijn wij op zoek naar jullie lifehacks voor je motorvakantie. Van het bekende Ducttape tot briljante inpaktips waardoor je meer dan heel veel in je koffers krijgt, het is allemaal welkom. Vul jouw tip hieronder in.

Wij verzamelen alle lifehacks en combineren die met de ultieme motorvakantiechecklist, zodat jij straks alleen maar hoeft te genieten!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image