G&G uitlaten voor Suzuki GSR750

Wil je jouw Suzuki GSR750 een strakker en stoerder uiterlijk geven? Dat kan met de G&G uitlaten voor deze naked motor. De Big Oval loopt in lijn met de achterkant en met de optionele spitse endcap ziet het er helemaal indrukwekkend uit. Bovendien produceert de uitlaat een zwaar geluid. De Big Oval is in gepolijst RVS, zwart RVS, titanium en carbon verkrijgbaar.

Om het sportieve karakter van de GSR750 meer kracht bij te zetten heeft G&G de GP uitlaat in het assortiment opgenomen. Dit is een kort uitgevoerde uitlaat die het achterwiel vrij laat en een lekker fel geluid maakt. De GP is zowel verkrijgbaar met zwarte onderkant als volledig blank. Deze uitlaat is volledig met de hand gelast uit AISI-304.

Centraal staan natuurlijk de prestaties en de gewichtsbesparing; met een besparing van 40 tot bijna 60 procent en 3,5 pk extra topvermogen plus 4,76 pk maximale vermogenswinst, is deze set een leuke aanvulling op de GSR750. Beide uitlaten zijn E-gekeurd, voorzien van verwijderbare dB-killers en worden geleverd met alle benodigde montagematerialen. Meer informatie vind je op www.gegshop.nl.

Prijzen G&G Big Oval:

Gepolijst RVS: €370
Zwart RVS: €370
Titanium: €415
Carbon: €415
Optionele endcap: €24

G&G GP: €480

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.