vrijdag 26 april 2024

G&G uitlaten voor Suzuki GSR750

Wil je jouw Suzuki GSR750 een strakker en stoerder uiterlijk geven? Dat kan met de G&G uitlaten voor deze naked motor. De Big Oval loopt in lijn met de achterkant en met de optionele spitse endcap ziet het er helemaal indrukwekkend uit. Bovendien produceert de uitlaat een zwaar geluid. De Big Oval is in gepolijst RVS, zwart RVS, titanium en carbon verkrijgbaar.

Om het sportieve karakter van de GSR750 meer kracht bij te zetten heeft G&G de GP uitlaat in het assortiment opgenomen. Dit is een kort uitgevoerde uitlaat die het achterwiel vrij laat en een lekker fel geluid maakt. De GP is zowel verkrijgbaar met zwarte onderkant als volledig blank. Deze uitlaat is volledig met de hand gelast uit AISI-304.

Centraal staan natuurlijk de prestaties en de gewichtsbesparing; met een besparing van 40 tot bijna 60 procent en 3,5 pk extra topvermogen plus 4,76 pk maximale vermogenswinst, is deze set een leuke aanvulling op de GSR750. Beide uitlaten zijn E-gekeurd, voorzien van verwijderbare dB-killers en worden geleverd met alle benodigde montagematerialen. Meer informatie vind je op www.gegshop.nl.

Prijzen G&G Big Oval:

Gepolijst RVS: €370
Zwart RVS: €370
Titanium: €415
Carbon: €415
Optionele endcap: €24

G&G GP: €480

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen