Knuiman zesde in Marokko

Henk Knuiman uit het HSF Logistics Henstek Rally Team is tijdens de vijfde dag van de Rallye Oilibya du Maroc opgeklommen naar een zesde plaats in het klassement. Het was geen lange, maar des te meer een technische rallydag. Voor Knuiman de moeilijkste dag tot nu toe. De rijder uit Wijchen kwam al snel met een gang van zo'n 60 kilometer per uur ten val en bezeerde hierbij zijn rechter hand. Gelukkig had de motor weinig schade opgelopen zodat Knuiman zijn weg zonder problemen kon vervolgen. In tegenstelling tot vele andere coureurs heeft hij goed genavigeerd, waardoor hij een mooie zevende plaats kon binnenhengelen. De andere Nederlandse motorcrosser Frans Verhoeven, finishte als zevende achter Knuiman.

Na de finish werd zijn hand heel dik. Het team van Gerard de Rooy had een dokter bij zich, die gelijk naar de hand van Knuiman keek. Het bleek goed gekneusd. Er zit nu steunverband om z'n hand. In het klassement is Henk Knuiman opgeklommen naar een zesde plaats. Morgen staan er nog drie ronden van 60 kilometer op het programma. Henk hoopt de rally met een positief resultaat af te kunnen sluiten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.