dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Giet it oan?

Giet it oan? Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt aan de organisatie van diverse nationale ijsraces op natuurijs die onder leiding van de KNMV en de MON worden verreden. Gesproken wordt over een viertal wedstrijden in het weekend van donderdagavond 9 februari tot en met zondag 12 februari in respectievelijk Stadskanaal, Noordwolde, Eext en Lutjegast. Exacte data zullen, zodra deze definitief bekend zijn, worden gepubliceerd.

KNMV-licentiehouders 2012 en MON licentiehouders 2012 kunnen met hun huidige licentie deelnemen aan deze ijsracewedstrijden. Districtlicentiehouders kunnen met hun districtlicentie deelnemen. Overige sporters kunnen met een daglicentie deelnemen. Daglicenties kosten € 15,- met alleen een WA-dekking en € 20,- voor een licentie met een PO- en WA-dekking.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. Zodra er meer bekend is over de data, zullen wij dat publiceren.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen