dinsdag 18 juni 2024

Giet it oan?

Giet it oan? Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt aan de organisatie van diverse nationale ijsraces op natuurijs die onder leiding van de KNMV en de MON worden verreden. Gesproken wordt over een viertal wedstrijden in het weekend van donderdagavond 9 februari tot en met zondag 12 februari in respectievelijk Stadskanaal, Noordwolde, Eext en Lutjegast. Exacte data zullen, zodra deze definitief bekend zijn, worden gepubliceerd.

KNMV-licentiehouders 2012 en MON licentiehouders 2012 kunnen met hun huidige licentie deelnemen aan deze ijsracewedstrijden. Districtlicentiehouders kunnen met hun districtlicentie deelnemen. Overige sporters kunnen met een daglicentie deelnemen. Daglicenties kosten € 15,- met alleen een WA-dekking en € 20,- voor een licentie met een PO- en WA-dekking.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. Zodra er meer bekend is over de data, zullen wij dat publiceren.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen