Giet it oan?

Giet it oan? Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt aan de organisatie van diverse nationale ijsraces op natuurijs die onder leiding van de KNMV en de MON worden verreden. Gesproken wordt over een viertal wedstrijden in het weekend van donderdagavond 9 februari tot en met zondag 12 februari in respectievelijk Stadskanaal, Noordwolde, Eext en Lutjegast. Exacte data zullen, zodra deze definitief bekend zijn, worden gepubliceerd.

KNMV-licentiehouders 2012 en MON licentiehouders 2012 kunnen met hun huidige licentie deelnemen aan deze ijsracewedstrijden. Districtlicentiehouders kunnen met hun districtlicentie deelnemen. Overige sporters kunnen met een daglicentie deelnemen. Daglicenties kosten € 15,- met alleen een WA-dekking en € 20,- voor een licentie met een PO- en WA-dekking.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. Zodra er meer bekend is over de data, zullen wij dat publiceren.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.