Gilles komt met nieuwe voetsteun

Gilles komt met een nieuwe voetsteun. Mooi, maar dat doen ze wel vaker toch? Zekers! Maar het bijzondere aan de RCT10 is dat ´ie leverbaar is voor diversen motoren zoals de BMW 1200GS (Adventure), Honda Varadero, KTM Adventure, Suzuki V-Strom en de Triumph Tiger 800. De RCT10 past op de originele voetsteunaansluiting waardoor instaleren niet heel veel technische kennis vraagt.

De RCT10 is CNC gefreesd en in 12 standen verstelbaar. Hierbij kan de voetsteun in een cirkel van 22mm ingesteld worden. De steun is leverbaar in de kleuren zwart en titanium en kost 198,50 euro, inclusief vijf jaar garantie. Kijk voor meer info op www.hocoparts.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?