13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gilles komt met nieuwe voetsteun

Gilles komt met een nieuwe voetsteun. Mooi, maar dat doen ze wel vaker toch? Zekers! Maar het bijzondere aan de RCT10 is dat ´ie leverbaar is voor diversen motoren zoals de BMW 1200GS (Adventure), Honda Varadero, KTM Adventure, Suzuki V-Strom en de Triumph Tiger 800. De RCT10 past op de originele voetsteunaansluiting waardoor instaleren niet heel veel technische kennis vraagt.

De RCT10 is CNC gefreesd en in 12 standen verstelbaar. Hierbij kan de voetsteun in een cirkel van 22mm ingesteld worden. De steun is leverbaar in de kleuren zwart en titanium en kost 198,50 euro, inclusief vijf jaar garantie. Kijk voor meer info op www.hocoparts.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen