‘Givi introduceert twee nieuwe regenpakken’

CRS02: Materiaal: Op nylonbasis.

Waterbestendig tot 8000 mm waterkolom – reflecterende inzetstukken – rits met dubbele waterdichte flap – ventilatie op de rug tegen transpiratie – netvoering – elastiek- en klittenbandsluiting bij de pols – pasvorm aanpasbaar met klittenband bij de onderarm, hals en enkels – waterdichte binnenzak.

De CRS02 heeft een standaard verkoopprijs van €105,- maar zal tijdens de introductie aangeboden worden voor €89

RRS04: Materiaal: Op polyesterbasis.

Waterbestendig tot 3000 mm waterkolom – reflecterende inzetstukken – rits met dubbele waterdichte flap – ventilatie op de rug tegen transpiratie – netvoering – elastiek- en klittenbandsluiting  bij de pols – pasvorm aanpasbaar met klittenband bij de onderarm, hals en enkels – waterdichte binnenzak.

De RRS04 heeft een standaard verkoopprijs van € 82,50 maar zal tijdens de introductie worden aangeboden voor € 69,=

Deze aanbiedingen kunt u vinden bij één van de Givi Premiumstores of vraag uw lokale dealer.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?