Gladheid op komst

Het is zover, de eerste serieuze waarschuwingen voor slecht weer zijn daar… Ditmaal is De Telegraaf die met de dubieuze ‘gladheidprimeur’ aan de haal gaat. Volgens de Amsterdamse krant bestaat komende nacht en in de vroege zaterdagochtend kans op gladheid door winterse neerslag.

De reden hiervan is een buiengebied dat in de noordelijke helft van het land zorgt voor enkele (winterse) buien. Naast regen valt er ook hagel en er is kans op natte sneeuw. In combinatie met nachtvorst genoeg ingrediënten voor narigheid.

Of er ook met zout gestrooid gaat worden, is nog niet bekend. Later wellicht meer hierover.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.