Glemseck 101 gaat ook in 2021 niet door

De organisatie van het Cafe-Racer-evenement heeft aangekondigd, dat Glemseck 101 ook voor 2021 niet doorgaat. De reden is het gebrek aan planningszekerheid om een grootschalig evenement te organiseren. Dat is de reden waarom Glemseck 101 voor de tweede keer op rij wordt afgelast.

‘De beslissing om ronde 15 van ons evenement opnieuw uit te stellen, is enorm moeilijk geweest. Maar zelfs met het concept van een Corona-conform evenement dat wij hebben ontwikkeld, zullen wij, evenals alle exposanten en dienstverleners, nog steeds niet over de noodzakelijke en steeds dringender wordende planningszekerheid beschikken. Verder: Wij willen alleen een ‘Glemseck 101′ of helemaal niet. Niet met maskers en afstand, niet met beduidend minder bezoekers. Dan maar wachten tot 2022, dan kunnen we hopelijk weer vol gas geven.’

11.500 Nederlandse fans per dag welkom bij de 90e TT in 2021!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?