maandag 15 april 2024

Glemseck 101 gaat ook in 2021 niet door

De organisatie van het Cafe-Racer-evenement heeft aangekondigd, dat Glemseck 101 ook voor 2021 niet doorgaat. De reden is het gebrek aan planningszekerheid om een grootschalig evenement te organiseren. Dat is de reden waarom Glemseck 101 voor de tweede keer op rij wordt afgelast.

‘De beslissing om ronde 15 van ons evenement opnieuw uit te stellen, is enorm moeilijk geweest. Maar zelfs met het concept van een Corona-conform evenement dat wij hebben ontwikkeld, zullen wij, evenals alle exposanten en dienstverleners, nog steeds niet over de noodzakelijke en steeds dringender wordende planningszekerheid beschikken. Verder: Wij willen alleen een ‘Glemseck 101′ of helemaal niet. Niet met maskers en afstand, niet met beduidend minder bezoekers. Dan maar wachten tot 2022, dan kunnen we hopelijk weer vol gas geven.’

11.500 Nederlandse fans per dag welkom bij de 90e TT in 2021!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen