dinsdag 16 april 2024

Verkoop Pan America door het dak in Amerika

We wisten het toen de we de Harley-Davidson Pan America voor het eerst zagen: Dit is een knaller van jewelste. De unieke uitstraling en design van een adventure zal in de community van de weekend-avonturier tot opgetrokken wenkbrauwen hebben geleid. De Pan America laat een heel nieuwe kant van Harley-Davidson zien en door de veelzijdige mogelijkheden van de motor keken met dezelfde gedachte: Wow.

Nieuw: 2021 Harley-Davidson Pan America 1250 & 1250 Special

De verkoop van de Harley-Davidson ging begin mei van start en de vraag in Amerika is indrukwekkend. Veel dealers accepteren al aanbetalingen en leggen wachtlijsten aan om de alsmaar groeiende vraag bij te kunnen houden.

Matt Sheahan, vice-president van Harley-Davidson Motorcycle Company in Milwaukee, zei in een artikel in BizJournals: ‘Ze verschepen ze nu, en ze gaan er meteen weer uit (naar klanten).’

De Pan America heeft een scherpe prijs van € 18.999,- en is bij Harley-Davidson ongetwijfld de ster van de show. Wij wachten met smart op de RDC-verkoopresultaten van mei, zodat we kunnen zien hoe de Pan America het in Nederland heeft gedaan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen