zondag 26 maart 2023

Verkoop Pan America door het dak in Amerika

We wisten het toen de we de Harley-Davidson Pan America voor het eerst zagen: Dit is een knaller van jewelste. De unieke uitstraling en design van een adventure zal in de community van de weekend-avonturier tot opgetrokken wenkbrauwen hebben geleid. De Pan America laat een heel nieuwe kant van Harley-Davidson zien en door de veelzijdige mogelijkheden van de motor keken met dezelfde gedachte: Wow.

Nieuw: 2021 Harley-Davidson Pan America 1250 & 1250 Special

De verkoop van de Harley-Davidson ging begin mei van start en de vraag in Amerika is indrukwekkend. Veel dealers accepteren al aanbetalingen en leggen wachtlijsten aan om de alsmaar groeiende vraag bij te kunnen houden.

Matt Sheahan, vice-president van Harley-Davidson Motorcycle Company in Milwaukee, zei in een artikel in BizJournals: ‘Ze verschepen ze nu, en ze gaan er meteen weer uit (naar klanten).’

De Pan America heeft een scherpe prijs van € 18.999,- en is bij Harley-Davidson ongetwijfld de ster van de show. Wij wachten met smart op de RDC-verkoopresultaten van mei, zodat we kunnen zien hoe de Pan America het in Nederland heeft gedaan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image