Goedgekeurde motorsloten bij Slotenspeciaalzaak.nl

Deze week géén verzendkosten bij Slotenspeciaalzaak.nl! Ze verkopen ART 4 goedgekeurde kettingsloten, schijfremsloten, beugelsloten, etc. Tevens hebben ze ART 5 motorslotenin het assortiment. De sloten zijn dankzij de ART- en TNO-keuring goedgekeurd voor de diefstalverzekering. Slotenspeciaalzaak.nl heeft sloten van Abus, Luma, Vector, SXP, Pro-tect, Oxford en nog veel meer!

Een kleine greep uit het assortiment:
– SXP ART4 kettingslot 120cm: 39,95 euro
– Pro-tect ART4 kettingslot 120cm: 42,95 euro
– Pro-tect ART4 vaste kop 150cm: 49,95 euro
– Pro-tect ART5 kettingslot 120cm: 69,95 euro
– Pro-tect ART4 U-lock 200cm: 69,95 euro
– Pro-tect ART4 beugelslot: 24,95 euro
– Vector Schijfremslot ART4: 39,95 euro
– Vector Muuranker ART4: 49,95 euro

Kijk snel vrijblijvend in de webwinkel Slotenspeciaalzaak.nl om de sloten te bestellen.

Let op! vóór 15:00 uur besteld, is morgen al in huis. Zonder verzendkosten!

Bent u op zoek naar een goedkope motorhelm met ECE goedkeuring? Kijk dan eens op Helmonline.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.