Zythos Bierweekend in Leuven

Pssst, nog een leuk weekendje weg? Wij hebben nog wel iets! Leuven staat eind april in het teken van bier, proeverijen, brouwerijbezoeken en smakelijke arrangementen tijdens het Zythos Bierfestival. Tijdens dit mooie bierweekend op 27 en 28 april zet de stad alle tapkranen open en is iedereen welkom om kennis te maken met de veelzijdige Belgische biercultuur. Meer dan 100 Belgische brouwers, goed voor wel 500 verschillende soorten bier, komen bij elkaar op één locatie in de Brabanthal.

Uit alle hoeken van de wereld zakken liefhebbers en bierfijnproevers af om zich ervan te vergewissen dat die Belgen wel echt de allerbeste bierbrouwers zijn. Een reusachtig bierfestijn waar ook aan de veiligheid van de bezoekers is gedacht: tijdens het festival rijden er de hele dag en avond pendelbussen tussen het treinstation van Leuven en de Brabanthal.

Website: www.leuvenbierstad.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.