zaterdag 15 juni 2024

Zythos Bierweekend in Leuven

Pssst, nog een leuk weekendje weg? Wij hebben nog wel iets! Leuven staat eind april in het teken van bier, proeverijen, brouwerijbezoeken en smakelijke arrangementen tijdens het Zythos Bierfestival. Tijdens dit mooie bierweekend op 27 en 28 april zet de stad alle tapkranen open en is iedereen welkom om kennis te maken met de veelzijdige Belgische biercultuur. Meer dan 100 Belgische brouwers, goed voor wel 500 verschillende soorten bier, komen bij elkaar op één locatie in de Brabanthal.

Uit alle hoeken van de wereld zakken liefhebbers en bierfijnproevers af om zich ervan te vergewissen dat die Belgen wel echt de allerbeste bierbrouwers zijn. Een reusachtig bierfestijn waar ook aan de veiligheid van de bezoekers is gedacht: tijdens het festival rijden er de hele dag en avond pendelbussen tussen het treinstation van Leuven en de Brabanthal.

Website: www.leuvenbierstad.be

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen