vrijdag 26 april 2024

Goedkoop scoren bij Nerons

De V&D heeft ook zowat zijn laatste stuiptrekkingen wel gehad, tijd om bij Nerons eens de restjes door te spitten op zoek naar veel leuks voor weinig.

Nerons heeft als importeur van onder andere Nolan, Stylmartin, IXS en Daytona een fijn breed assortiment opgebouwd, en aangezien het hele zooitje inmiddels op de fles is en de merken herverdeeld zijn, wil de curator nog even cashen met de inboedel. De een zijn dood…

Nerons komt er niet van terug, maar de curator heeft nog rekeningen te betalen en jij wilt misschien nog wel een PMJ-motorjeans voor twee tientjes of een paar IXS-laarzen voor een geeltje, en anders een Nolan voor tien euro. Geen onaardige prijsjes. Overigens wordt de complete inboedel verkocht, dus mocht je nog azen op een paspop, wandrek of geheel kantoor, dat kan ook!

VERVELEND
Vervelender is dat de afdeling reparatie juridisch gezien ook geveild moet worden. Dus dit is wellicht ook de kans je eigen helm terug te kopen, het zou je maar overkomen.

De veilig begint donderdag 7 april 2016 om 12.00 uur, en ’s ochtends kunnen de kavels vanaf 9.00 uur bekeken worden. De hele veilig en alle bijbehorende info tref je hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen