Goes – uit NL

Soms zit je zo dicht bij de bron, dat het nieuws je volledig ontgaat. De Nederlandse onderneming Goes heeft namelijk een nieuwe scooter in het assortiment. De scooter, die gepresenteerd werd in Spanje, is dan ook voornamelijk bedoeld voor de Zuid-Europese markt. Het nieuwe ding, de G125Max, ziet er wel erg serieus uit. Veel specificaties zijn niet bekend, maar we zien een scooter met rondom schijfremmen en een redelijk stevig voorkomen. Een ruit ontbreekt, maar dit draagt juist bij aan de uitstraling. Verder hebben we nog een volledig digitaal dashboard en ledverlichting rondom gezien (met uitzondering van de dubbele koplamp). Volgens onze collega’s van Motociclismo moet de scooter slechts € 1845 gaan kosten. Zodra we meer weten, maken we er uiteraard melding van.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.