vrijdag 19 april 2024

Goes – uit NL

Soms zit je zo dicht bij de bron, dat het nieuws je volledig ontgaat. De Nederlandse onderneming Goes heeft namelijk een nieuwe scooter in het assortiment. De scooter, die gepresenteerd werd in Spanje, is dan ook voornamelijk bedoeld voor de Zuid-Europese markt. Het nieuwe ding, de G125Max, ziet er wel erg serieus uit. Veel specificaties zijn niet bekend, maar we zien een scooter met rondom schijfremmen en een redelijk stevig voorkomen. Een ruit ontbreekt, maar dit draagt juist bij aan de uitstraling. Verder hebben we nog een volledig digitaal dashboard en ledverlichting rondom gezien (met uitzondering van de dubbele koplamp). Volgens onze collega’s van Motociclismo moet de scooter slechts € 1845 gaan kosten. Zodra we meer weten, maken we er uiteraard melding van.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen