zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Goes – uit NL

Soms zit je zo dicht bij de bron, dat het nieuws je volledig ontgaat. De Nederlandse onderneming Goes heeft namelijk een nieuwe scooter in het assortiment. De scooter, die gepresenteerd werd in Spanje, is dan ook voornamelijk bedoeld voor de Zuid-Europese markt. Het nieuwe ding, de G125Max, ziet er wel erg serieus uit. Veel specificaties zijn niet bekend, maar we zien een scooter met rondom schijfremmen en een redelijk stevig voorkomen. Een ruit ontbreekt, maar dit draagt juist bij aan de uitstraling. Verder hebben we nog een volledig digitaal dashboard en ledverlichting rondom gezien (met uitzondering van de dubbele koplamp). Volgens onze collega’s van Motociclismo moet de scooter slechts € 1845 gaan kosten. Zodra we meer weten, maken we er uiteraard melding van.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen