vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha BW’s 125 ook hier

Ondanks dat de BW’s 125 al drie jaar geleverd wordt door Yamaha in Amerika en Azië krijgt de scooter nu ook in Nederland eindelijk voet aan de grond. Hiermee vult Yamaha de onderzijde van de modellenlijn nog meer aan. De 125 is overduidelijk een scootertje voor in en om de stad, het apparaat heeft dan ook een zeer laagdrempelig ’opstappen-en-wegwezen’-gehalte. Niet alleen door zijn uiterlijk, maar het is ook vooral een licht en wendbaar apparaat. Een 125cc-eencilinder houdt de gang er prima in, al zal een astronomische top er niet in zitten.

Daarentegen gaat het injectiegevoerde blokje wel net zo makkelijk met twee personen van zijn plek en is er ook nog ruimte voor bagage. We hoeven niet eens te kijken om te weten dat het verbruik ook prima in orde is. De styling -buizenframe, nadruk op de koplampen, lage voorzijde – lijkt, net als de specificaties, een beetje op de Honda Zoomer en dat is helemaal niet slecht, daarvan zijn intussen ook ruim voldoende verkocht. De BW’s is verkrijgbaar in zwart en wit, waarbij de witte uitvoering in gelimiteerde oplage. Adviesprijs bedraagt € 2499.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelGoes – uit NL
Volgend artikelKlaar voor de start? Af!

Gerelateerde artikelen