Zero S e-Bike van het jaar

Het is even wennen om weg te scheuren op een motor en dan alleen het geluid van de rijwind te horen. Het is ook wennen dat een elektrische motorfiets niet afremt op het motorblok zoals dat gaat bij een benzinemotor. En uiteraard is het even wennen dat je notabene op een echt circuit niet harder kunt dan 108 km/h. Met andere woorden de elektrische motorfiets is nog niet helemaal wat wij motorrijders van een echte bike verwachten. Neemt niet weg dat de Zero S goed op weg is om in de toekomst aan onze motorverwachtingen te voldoen. Deze S van het Amerikaanse merk Zero rijdt helemaal niet verkeerd. Vandaar dat hij is uitgeroepen tot Europese e-Bike van het jaar. Een internationale jury, bestaande uit 12 motorjournalisten uit diverse landen, waaronder hoofdredacteur Arie Blokland van MOTO73 en MOTOR Magazine, kwam tot dit besluit. Zero S begon in 2006 als een wild idee in een garage in Santa Cruz (Californië), maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk. Meer info op www.zeromotorcycles.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?