Goldwing viert jubileum

Hieperdepiep: de Honda Goldwing bestaat in 2015 40 jaar. En dat wil Honda niet zomaar voorbij laten gaan. De Goldwing krijgt een uiterlijke update en de F6B nog meer dan dat.

Het zijn spetterende kleurstellingen, die ‘Candy Prominence Red’, ‘Pearl Glare White’ en ‘Digital Silver Metallic’-kleurstellingen. En gewoon zwart, gedoopt als ‘Graphite Black’, ook dat nog! Afhankelijk van de kleurstelling zijn er onderlingen verschillen tussen kleur van de wielen, het frame, uitlaatpartij en achterbrug. Het foto-album onder dit bericht schept enige duidelijkheid.

De F6B krijgt voor 2015 een elektrische achteruitversnelling (kennen we van de Goldwing) en cruisecontrole (kennen we van de … Goldwing). Daarnaast is de matzilveren kleurstelling ook nieuw. 

Bij zowel de F6B als Goldwing komen in 2015 nieuwe sleutels, met jubileum-embleem, en deze zullen ook te zien zijn in de speciaal gestikte zadels.

Helaas is ons over de nieuwe prijs nog niets bekend. We updaten dit bericht zogauw we de prijs hebben.

[justified_image_grid ids=20695,20696,20697,20698,20699,20700,20701]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?