De Scrambler heeft een koplamp

Op de Twitter-account van Ducati Motor (klik) verscheen vanavond deze foto van de Ducati Scrambler. Het is de zoveelste sneakpreview die we van de retro-Italiaan te zien krijgen. Nou hadden we deze voorkant al een beetje gezien in dit bericht, maar we zien nu dat de verlichting á la Monster is. Je-weet-wel, met een LED-rand als dagrijverlichting. 

Hoe dan ook, over vijf dagen onthult Ducati de Scrambler in z’n geheel. Dus hopelijk niet meer met een stofzuiger en afzuigkap incluis zoals hier, en ze zullen het klei-stadium ook voorbij zijn. Voorlopig moeten we het nog even doen met alle zorgvuldig gelekte plaatjes, klei-filmpjes en gele containers. Wij kunnen het ook niet helpen…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?