Grand Canyon Crosby damesjack voor op motor en er naast

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Crosby damesjas van Grand Canyon is gemaakt van een zeer zachte rundleder kwaliteit, hierdoor heeft het een hoog draagcomfort en voelt dit motorjack tevens als een heerlijk vrijetijdsjack. De binnenzijde is afgewerkt met een zijde voering in de kleur van het buitenmateriaal. Het jack is voorzien van CE level 1 Memory protectoren op de schouders en ellebogen, met een Soft foam rugprotectie, een CE rugprotector is separaat leverbaar.
2 buitenzakken met rits en 2 binnenzakken.

In 2018 is deze rode kleur aan het segment toegevoegd, leverbaar in de damesmaten 36 t/m 46. Adviesprijs incl. BTW €339,-

De succesvolle Crosby is reeds leverbaar in een Sand kleur en in het zwart met donkerbruine nuances, uiteraard ook met de rode en witte streep (heren 50 t/m 60, dames 38 t/m 44).

Meer info en dealeradressen via: http://www.grandcanyonbike.eu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?