woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Grand Canyon Crosby damesjack voor op motor en er naast

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Crosby damesjas van Grand Canyon is gemaakt van een zeer zachte rundleder kwaliteit, hierdoor heeft het een hoog draagcomfort en voelt dit motorjack tevens als een heerlijk vrijetijdsjack. De binnenzijde is afgewerkt met een zijde voering in de kleur van het buitenmateriaal. Het jack is voorzien van CE level 1 Memory protectoren op de schouders en ellebogen, met een Soft foam rugprotectie, een CE rugprotector is separaat leverbaar.
2 buitenzakken met rits en 2 binnenzakken.

In 2018 is deze rode kleur aan het segment toegevoegd, leverbaar in de damesmaten 36 t/m 46. Adviesprijs incl. BTW €339,-

De succesvolle Crosby is reeds leverbaar in een Sand kleur en in het zwart met donkerbruine nuances, uiteraard ook met de rode en witte streep (heren 50 t/m 60, dames 38 t/m 44).

Meer info en dealeradressen via: http://www.grandcanyonbike.eu

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen