woensdag 28 februari 2024

Zaterdag 17 maart Technodag in Oss

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl

Heb je een technische vraag over je motorfiets of gewoon in zijn algemeenheid? Deze dag worden al je vragen beantwoord door Peter Aansorgh, techniekgoeroe en schrijver van technische publicaties voor MOTO73, door Bart van De lange Motoren, door Geert van GHIA Motoren en door een aantal technisch specialisten die hun sporen verdiend hebben in motorfietstechniek. Wil je vooraf je vraag al stellen? Stuur dan je vraag per mail aan info@delangemotoren.nl zodat wij ons alvast op je vraag kunnen voorbereiden!

Ook op de dag zelf kun je natuurlijk vragen stellen. Om alles goed te kunnen begrijpen is ter plekke een gedeeltelijk gedemonteerde motorfiets en een opengewerkt motorblok aanwezig voor nadere uitleg en technische aanwijzingen!

Naast de nodige mondelinge informatie kun je ook op papier kennisnemen van diverse technische aspecten uit publicaties van Peter Aansorgh, door diverse technische filmpjes etc. Enne … de hele dag Gratis koffie of thee alsmede broodjes met warme snack voor slechts € 2,-!

Bij De Lange Motoren zullen er deze dag géén reparaties uitgevoerd worden, wel aanwijzingen om je op weg te helpen! Onze websites: www.delangemotoren.nl en www.ghia.nl.

Zaterdag 17 maart 2018 van 10.00 u tot 16.00 u Technodag bij

De Lange Motoren, Landweerstraat Zuid 136, 5349 AK OSS.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen