Gratis Akra voor je S1000RR

Moeten we het net over BMW hebben, komen ze hiermee. In samenwerking met Akrapovic geeft BMW nu kopers van een nieuwe S1000RR gratis een titanium Akra einddemper kado. Dat is gunstig, want behalve dat het goed smoelt is de demper ook lichter, geeft een haartje meer vermogen en een toch wel iets toffer geluid. En het scheelt je ook nog eens de 899 euro die ’t ding normaliter zou kosten. Dus dat is win-win-win. Wees er een beetje vlot mee, de actie loopt slechts tot 30 september.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.