EK trial 2012 naar Zelhem!

Tijdens de vergadering van de overkoepelende Europese motorbonden, in Italië, heeft de organisatie haar vertrouwen uitgesproken in de KNMV en de aangesloten motorclub ZAMC uit Zelhem. In 2012 wordt een tweedaags internationaal trialevenement gehouden, waarvan het Europees Kampioenschap het voornaamste onderdeel vormt. Hierdoor is Nederland volgend jaar verzekerd van een extra topmotorsportevenement.

De wedstrijden staan in de maand september op de rol, maar de exacte data en de complete invulling van het programma worden later definitief bekend gemaakt, omdat zich in de komende weken nog kleine verschuivingen in de internationale kalender kunnen voordoen. Wel is het zeker dat in Gelderland de laatste tellende wedstrijd van het seizoen wordt verreden. Het epicentrum van het EK wordt motorsportcentrum De Langenberg in Zelhem.

Later meer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.