dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EK trial 2012 naar Zelhem!

Tijdens de vergadering van de overkoepelende Europese motorbonden, in Italië, heeft de organisatie haar vertrouwen uitgesproken in de KNMV en de aangesloten motorclub ZAMC uit Zelhem. In 2012 wordt een tweedaags internationaal trialevenement gehouden, waarvan het Europees Kampioenschap het voornaamste onderdeel vormt. Hierdoor is Nederland volgend jaar verzekerd van een extra topmotorsportevenement.

De wedstrijden staan in de maand september op de rol, maar de exacte data en de complete invulling van het programma worden later definitief bekend gemaakt, omdat zich in de komende weken nog kleine verschuivingen in de internationale kalender kunnen voordoen. Wel is het zeker dat in Gelderland de laatste tellende wedstrijd van het seizoen wordt verreden. Het epicentrum van het EK wordt motorsportcentrum De Langenberg in Zelhem.

Later meer.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen