Gratis col van MOTOR Magazine

Koud hè! Om te voorkomen dat je nek geterroriseerd wordt door die winterse taferelen, hebben wij de MOTORcol laten maken. Zo’n lekkere nekwarmer is gemakkelijk te scoren door met een print van deze pagina naar Motorcity Amsterdam te gaan.

In totaal geven we er 300 MOTORcollen weg. Helemaal gratis! Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt natuurlijk op = op. Je vindt Motorcity Amsterdam aan de Jarmuiden 31 in Amsterdam. Voor meer informatie en openingstijden kun je terecht op www.motorcityamsterdam.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.