donderdag 28 maart 2024

Gratis en voor niets: de Motorscooter Special

De Motorscooter Special is een jaarlijkse terugkerende uitgave waarin de wereld van de motorscooters wordt belicht. Je-weet-wel, die motorscooters, die door motorrijders toch vaak met een greintje spot worden benaderd. Nou, die motorscooters blijken in de dagelijkse praktijk allesbehalve spotwaardig. Ze zijn, mits met de juiste instelling benaderd, leuk, bruikbaar en praktisch. En als je er een beetje induikt, blijkt het een wereldje waarin de keuze reuze is en je het bos bijna niet meer ziet door de vele tweewielige bomen. En daarom is deze Special zo handig. Een flinke uiteenzetting van motorscooters en toebehoren die in de brievenbus van alle MOTO73-, MOTOR Magazine- en Autoweek-abonnees is beland. Maar nu ook voor iedereen digitaal te downloaden is!

Klik hier voor de gratis download.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen