Gratis en voor niets: de Motorscooter Special

De Motorscooter Special is een jaarlijkse terugkerende uitgave waarin de wereld van de motorscooters wordt belicht. Je-weet-wel, die motorscooters, die door motorrijders toch vaak met een greintje spot worden benaderd. Nou, die motorscooters blijken in de dagelijkse praktijk allesbehalve spotwaardig. Ze zijn, mits met de juiste instelling benaderd, leuk, bruikbaar en praktisch. En als je er een beetje induikt, blijkt het een wereldje waarin de keuze reuze is en je het bos bijna niet meer ziet door de vele tweewielige bomen. En daarom is deze Special zo handig. Een flinke uiteenzetting van motorscooters en toebehoren die in de brievenbus van alle MOTO73-, MOTOR Magazine- en Autoweek-abonnees is beland. Maar nu ook voor iedereen digitaal te downloaden is!

Klik hier voor de gratis download.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.