vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis en voor niets: de Motorscooter Special

De Motorscooter Special is een jaarlijkse terugkerende uitgave waarin de wereld van de motorscooters wordt belicht. Je-weet-wel, die motorscooters, die door motorrijders toch vaak met een greintje spot worden benaderd. Nou, die motorscooters blijken in de dagelijkse praktijk allesbehalve spotwaardig. Ze zijn, mits met de juiste instelling benaderd, leuk, bruikbaar en praktisch. En als je er een beetje induikt, blijkt het een wereldje waarin de keuze reuze is en je het bos bijna niet meer ziet door de vele tweewielige bomen. En daarom is deze Special zo handig. Een flinke uiteenzetting van motorscooters en toebehoren die in de brievenbus van alle MOTO73-, MOTOR Magazine- en Autoweek-abonnees is beland. Maar nu ook voor iedereen digitaal te downloaden is!

Klik hier voor de gratis download.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen