13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis Honda app voor motorrijders

Honda heeft een handige, leuke en gratis app voor motorrijders met iPhone of Android-smartphones. De Go Touring app biedt toegang tot een aantal van de mooiste motorroutes in Europa, met tips voor motorvriendelijke hotels en Honda-dealers onderweg. Vanaf elk startpunt kan de gebruiker kiezen voor trips van één of meerdere dagen, waarbij voorkeur voor bepaalde gebieden en landen kan worden aangegeven.

Ook kan op elk gewenst moment het weer op de gekozen route gecheckt worden. Daarnaast heeft de app praktische checklists voor bagage en onderhoud, zodat motorrijders goed voorbereid op weg kunnen. De gratis Go Touring app van Honda, gemaakt in samenwerking met Twisty Ride, is voor iPhones te downloaden via de appstore. De app voor Android smartphones is hier te downloaden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen