Gratis Honda app voor motorrijders

Honda heeft een handige, leuke en gratis app voor motorrijders met iPhone of Android-smartphones. De Go Touring app biedt toegang tot een aantal van de mooiste motorroutes in Europa, met tips voor motorvriendelijke hotels en Honda-dealers onderweg. Vanaf elk startpunt kan de gebruiker kiezen voor trips van één of meerdere dagen, waarbij voorkeur voor bepaalde gebieden en landen kan worden aangegeven.

Ook kan op elk gewenst moment het weer op de gekozen route gecheckt worden. Daarnaast heeft de app praktische checklists voor bagage en onderhoud, zodat motorrijders goed voorbereid op weg kunnen. De gratis Go Touring app van Honda, gemaakt in samenwerking met Twisty Ride, is voor iPhones te downloaden via de appstore. De app voor Android smartphones is hier te downloaden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?