Dunlop komt met raceservice

Road Race Promotion (race-shop.nl) gaat vanaf 1 januari 2012 exclusief de Dunlop raceservice verzorgen. De raceservice zal aanwezig zijn bij alle ONK’s, KNMV Cup-races, BMEC-wedstrijden en circuitdagen van het CRT en Trackdays4all.

Tijdens ONK-wedstrijden blijven daarnaast de Dunlop-engineers beschikbaar ter ondersteuning. Naast de racebanden zullen bij de raceservice tevens de producten uit het Performance en Racing Parts programma van Hoco Parts verkrijgbaar zijn.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.