Gratis naar de British Superbikes?

Zondag rijdt het British Superbike-kampioenschap op Assen. Wij mogen achttien kaarten weggeven, die we in negen bundeltjes van twee verloten. 

Wil jij winnen? Dat is niet zo moeilijk. Like onze Facebook-pagina, en like het bericht waarin wij verwijzen naar dit artikel. Morgenavond om 20.00 kiezen we geheel willekeurig negen personen uit die zondagochtend op het TT-circuit hun kaartjes ter waarden van €60 kunnen ophalen.

Succes!

Foto boven: 2SNAP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.