zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis pechhulp bij Suzuki

Suzuki start in Nederland met de Suzuki mobiliteitsservice. Bij aanschaf van een nieuwe Suzuki ontvang je gratis pechhulp in heel Europa. Bij panne onderweg wordt de motor ter plekke gerepareerd en mocht dat niet mogelijk zijn, dan wordt de motor naar de dichtstbijzijnde Suzuki-dealer gebracht.

Mocht de reparatie vervolgens niet binnen 24 uur (in het buitenland geldt een norm van 48 uur) mogelijk zijn, dan regelt Suzuki ook vervangend vervoer, een eventuele hotelovernachting en vergoedt de fabrikant zelfs eventuele kosten van het openbaar vervoer.

Zolang de motor bij officiële Suzuki-dealers onderhouden wordt en voorzien is van originele Suzuki-onderdelen, blijft de mobiliteitsservice van kracht. Tijdens de hele garantieperiode (drie jaar) geniet je gratis van deze service. Meer info: www.suzuki.nl/mobiliteitsservice.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen