Gratis pechhulp bij Suzuki

Suzuki start in Nederland met de Suzuki mobiliteitsservice. Bij aanschaf van een nieuwe Suzuki ontvang je gratis pechhulp in heel Europa. Bij panne onderweg wordt de motor ter plekke gerepareerd en mocht dat niet mogelijk zijn, dan wordt de motor naar de dichtstbijzijnde Suzuki-dealer gebracht.

Mocht de reparatie vervolgens niet binnen 24 uur (in het buitenland geldt een norm van 48 uur) mogelijk zijn, dan regelt Suzuki ook vervangend vervoer, een eventuele hotelovernachting en vergoedt de fabrikant zelfs eventuele kosten van het openbaar vervoer.

Zolang de motor bij officiële Suzuki-dealers onderhouden wordt en voorzien is van originele Suzuki-onderdelen, blijft de mobiliteitsservice van kracht. Tijdens de hele garantieperiode (drie jaar) geniet je gratis van deze service. Meer info: www.suzuki.nl/mobiliteitsservice.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?